// Elektromonteur

Toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een fulltime functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde elektromonteur, die verantwoordelijk is voor alle voorkomende elektra werkzaamheden de utiliteit, woningbouw en zorgbranche.

 

Wij zijn een erkend en gecertificeerde installateur op zowel de zakelijke markt als particuliere markt. Wij houden ons bezig met het ontwerpen en onderhouden van processen en installaties op landelijk gebied. Onze werkzaamheden betreffen voornamelijk elektrotechnische installatie, camera installatie, brandmeldinstallatie, datanetwerken, beveiligingsinstallatie, toegangscontrole en ontruimingsinstallatie. Daarnaast doen we ook het beheer en onderhoud hiervan. Verder renoveren we ook installaties in (bestaande) gebouwen en zijn ze actief in de beveiliging en domotica. Dit doen we voornamelijk in de woningbouw, utiliteitsbouw en zorgbranche.

 

Functieomschrijving

Vanwege toenemende werkzaamheden zijn wij opzoek naar een monteur elektrotechniek die zelfstandig alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden kan verrichten bij zowel particulieren als bedrijven en aannemers. Denk hierbij onder andere aan projecten in de utiliteitsbouw, woning bouw en zorgbranche. De werkzaamheden zullen door heel Nederland plaatsvinden. Dit kan wisselen tussen een storingsreparatie bij particulieren tot aan het aanleggen van de gehele elektronica binnen een winkelpand.

Functie-eisen

· Afgeronde MBO elektrotechniek, minimaal MBO niveau 2;
· Je bent in het bezit van een VCA basis;
· Aantoonbare relevante werkervaring als monteur elektrotechniek (minimaal 3 jaar);
· Je bent flexibel, stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit;
· In het bezit van rijbewijs B + eigen vervoer;
· Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werkt secuur en je bent nauwkeurig;
· Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
· Goede beheersing van de Nederlandse taal;

 

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een gezonde en stabiele organisatie die groeiende is.


Ben je representatief en wil je graag werken bij een betrouwbare en loyale werkgever? Dan raden we je aan spoedig te reageren. Beloning vindt plaats conform de cao Metaal en Techniek – Technische Installatiebedrijven. Bent u geïnteresseerd? Reageer dan snel door een mail te sturen naar: info@martinu.nl< terug naar overzicht