// Utiliteitsbouw

Naast de woningbouw is Martinu B.V. ook veel werkzaam op het gebied van de utiliteitsbouw. Er is veel verandert in de utiliteitsbouw en is nog steeds veel in ontwikkelingen. Duurzame technieken in combinatie met onze kennis resulteren in de meest uitdagende projecten. Wij hebben op dit gebied voldoende ervaring en deskundigheid.

Martinu B.V. draagt in de utiliteitsbouw zorg voor diverse elektrische installaties, LED-verlichting, brandbeveiliging en inbraakinstallaties op diverse gebieden. Hierbij kunt u denken aan scholen, kantoren, bedrijfshallen en gemeentehuizen. Tevens nieuwe en duurzame projecten zijn wij een goede partner. Zoals bijvoorbeeld zonneboilers en ook de toepassing van warmtepompen zorgen voor milieuvriendelijke en betrouwbare mogelijkheden voor de verwarming, maar ook koeling, van uw project.

 

Onze specialisten willen u graag informeren over de mogelijkheden. Dit begint met het ontwerp en advies tot installatie en het onderhoud van het betreffende project. Kortom, als het gaat om kleine en/of grootschalige panden bent u bij Martinu B.V. op het juiste adres.